Demi féerie

fantasiafoorumi
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Kuinka voin liittyä?

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rehtori
Admin


Rotu : Maagi (telepatia/telekinesia)
Viestien lukumäärä : 27
Join date : 25.01.2016
Ikä : 352

ViestiAihe: Kuinka voin liittyä?   Ma Tammi 25, 2016 10:21 pm


Tutustu ensin foorumiin huolellisesti. Ota selvää mistä on kyse, millaisia olentoja tässä maailmassa on, miten koulu toimii, ja kuinka foorumilla käyttäydytään. Seuraavaksi kysy itseltäsi: Haluatko oikeasti mukaan, jaksatko kirjoittaa ja sitoudutko tekemään päiväkirjallesi kunnollisen lopetuksen jos aiot lopettaa?

Seuraavaksi voit ruveta suunnittelemaan hahmoasi. Kaikkien hahmojen tulee olla puoliverisiä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Asiasta voi keskustella rehtorin kanssa.
Hahmo voi olla joko ensimmäisen vuoden opiskelija, tai vanhempi opiskelija joka on ollut koulussa jo useamman lukuvuoden. Tai sitten voit olla opettaja tai joku muu koulun henkilökuntaan kuuluva, kuten talonmies, siivooja, puutarhuri, keittäjä tms.
Myös koulun läeisyydessä asuvan fantasiaolennon luomisesta voidaan keskustella.

Kun sinulla on valmiina mielessäsi minkälaisen hahmon haluat tehdä, voit kirjoittaa alle hakemuksen. Hakemuksessa tulee vähintään olla kuvaus hahmostasi ja perustelut, miksi haluat projektiin mukaan. Voit myös halutessasi laittaa mukaan teksti-näyttöä.
Jos olet joku Rehtorin tuttu, mainitse siitä viestissäsi tai laia yksityisviestiä, jotta osaan ottaa sen huomioon. (Jos tiedän sinut esimerkiksi luotettavaksi tai hyväksi kirjoittajaksi, ei hakemuksen tekemisestä tarvitse ottaa niin paljon paineita.)

Laita hakemuksesi perään seuraava teksti, jos olet sitä mieltä:
Tälle foorumille (päiväkirja, yhteistarina, joukkoroolipeli ja pienroolipeli -alueille) lähettämiäni tekstejä saa julkaista myös muualla, kunhan nimeni/nimimerkkini on mainittuna. En julkaise tänne lähettämiäni tekstejä muualla, ellei asiasta sovita erikseen.

Tämä sitä varten, jos foorumin teksteistä kasataan joskus kunnollinen julkaisu, niin tarvitsen suostumuksenne. Lähetä minulle yksityisvietillä tai kirjoita hakemukseen, minkä nimen/nimimerkin haluat, että mainitsen mahdollisessa julkaisussa.

------------------------------------------------------------
Nämä opettajan virat ovat vielä auki:
luonnontieteet ja halujen tukahduttaminen: vampyyri?
kielet, taikajuomat ja loitsut: maagi?
muodonmuutos, aseiden hallinta ja itsepuolustus: ihmissusi?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://demifeerie.palstani.com
Elisabeth
VierailijaViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Su Tammi 31, 2016 2:45 pm

Nimi: Elisabeth, kutsutaan pelkästään Bethiksi
Ikä: 2000-luvulla syntynyt helmikuun lapsonen
Rotu: Puoliverinen, saanut tartunnan keijulta

Beth on varmaankin maailman kiltein runotyttö, joka etsii aina hyvyyden siemeniä ikävimmistäkin ihmisitä ja tapahtumista sekä keinoja parantaa asioita. Hän on rauhallinen, vaurautuvainen ja jossainmäärin ujokin, mutta löytäessään samanhenkisiä ihmisiä Beth on myös yllättävän avoin tunteistaan ja ajatuksistaan. Ystävilleen hän tykkää tehdä myös pieniä jekkuja, muttei ikinä haluaisi pahaa kenellekkään ja saattaa tulla aina välillä väärinymmärretyksi. Siksi Beth onkin yleensä omiin haaveisiinsa vetäytyvä, välillä ehkä liikaakin. Hänessä kuitenkin sykkii idearikas taiteilijasielu, joka näkee aina hopeareunuksen sadepilvissä ja haluaa aina ilahduttaa muita. Beth rakastaakin eläimiä sekä kasveja yli kaiken, eikä voi saada tarpeekseen kirjojen lukemisesta ja pianon soitosta. Hänet siis usein löytääkin koulun mysteerisestä ja sokkeloisesta kirjastosta tai ulkoa luonnon ja eläinten keskeltä.

Koulu ei ole ikinä Bethiä vetänyt puoleensa, ja siksipä hän saattaa tunneilla torkahtaa ajatuksiinsa kesken kaiken. Hyvän ystäväpiirin kesken hän on kuitenkin täydessä tohinassa; solmii salaa toisten kengännauhoja yhteen, kutittaa jalkapohjista ja piilottaa toisten esineitä. Vähän tuntemattomille tai puolitutuille tyttö on kuitenkin melko vaitonainen, mutta yrittää olla kaikille mieliksi.

Ulkonäöltään Elisabeth on luonnonkaunis. Tytöllä on hiekansävyiset luonnonkiharat, jotka lainehtivat olkapäille. Kasvot ovat säilyneet ruusuisina, eikä hänen naamastaan helposti löydä finnejä tai muita epäkohtia. Beth ei ikinä ole meikannut - eikä meikkaa, vaan pukeutuukin yksinkertaisesti ja maanläheisesti. Hiusharjakaan ei ole toviin käynyt tytön hiuksissa. Ruumiinrakenteeltaan hän on laiha ja lyhyt, juuri ja juuri 150 senttinen pikkuihminen. Kommunikoidessaan eläinten tai kukkien kanssa, Bethillä on tapana siristellä utuisesti silmiään ja näyttää merkittävän mietteliäältä.

//En tiedä yhtään onko tää ihan oikeaoppinen hakemus, mutta menkööt. Ajatuskin saattaa vähän harhailla, kun kyhäsin tällasen about viidessä minuutissa :-D Anyway, oon siis Ellen, kun vaihdoin Amy-nimen sittenkin Bethiks :3
Takaisin alkuun Siirry alas
Elisbeth
VierailijaViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Su Tammi 31, 2016 3:02 pm

"Tälle foorumille (päiväkirja, yhteistarina, joukkoroolipeli ja pienroolipeli -alueille) lähettämiäni tekstejä saa julkaista myös muualla, kunhan nimeni/nimimerkkini on mainittuna. En julkaise tänne lähettämiäni tekstejä muualla, ellei asiasta sovita erikseen."

Niin tosiaan, tuo pätkä unohtui :-D
Takaisin alkuun Siirry alas
Rehtori
Admin


Rotu : Maagi (telepatia/telekinesia)
Viestien lukumäärä : 27
Join date : 25.01.2016
Ikä : 352

ViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Su Tammi 31, 2016 6:13 pm

Joo pääset mukaan Beth! Voit siis rekisteröityä ja tehdä sitten hahmoesittelyn Päähenkilöt -osioon (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://demifeerie.palstani.com
Lula

Lula

Rotu : Oravamuodonmuuttaja, puoliverinen
Viestien lukumäärä : 3
Join date : 05.02.2016
Ikä : 19

ViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Pe Helmi 05, 2016 9:51 am

No niin, tässä siis liittymishakemus :-)

Tälle foorumille (päiväkirja, yhteistarina, joukkoroolipeli ja pienroolipeli -alueille) lähettämiäni tekstejä saa julkaista myös muualla, kunhan nimeni/nimimerkkini on mainittuna. En julkaise tänne lähettämiäni tekstejä muualla, ellei asiasta sovita erikseen.

Nimi: Lula Léonne Millet
Ikä: 16-17 v.
Rotu: Puoliverinen oravamuodonmuuttaja
Vuosiluokka: 2 eli toisen vuoden opiskelija, jos ymmärsin oikein etta vanhemmankin hahmon saa tehdä. Voin muuttaa myös "ekaluokkalaiseksi", jos ymmärsin väärin :-D

Lula Millet on räväkkä, sosiaalinen ja lievästi sanottuna hulivili. Aamuisin tyttöä ei meinaa saada hereille sitten millään, mutta sängystä noustuaan energiaa on yllin kyllin yön pikkutunneille saakka. Tuntuu että Lula on joka paikassa, tuntee jokaisen ja tietää kaiken, ainakin huhut ja sivukorvalla kuullut salaisuudet. Hänet tunnetaan suorapuheisuudestaan, uhkarohkeudestaan ja hulluista ideoistaan. Vaikka Lula ei piilota tunteitaan ja mielipiteitään, on hän yleensä ystävällinen ja melko helposti lähestyttävä.

Lula on 16-vuotias toisen vuoden opiskelija, jonka laajaan ystäväpiiriin kuuluu niin kolmosvuotisia kuin ykkösiäkin. Hänellä on kyky muuttua oravaksi, mutta täydellinen muodonmuutos tapahtuu vain harvoin.

Lulan ulkonäössä huomiota herättää eniten suklaanruskea ihonväri, sekä tummanruskeat silmät. Hänellä on lyhyet, toiselle puolelle vedetyt loivasti kiharaiset tummanruskeat hiukset, pyöreät posket ja muodokkaat, mutta sopusuhtaiset linjat. Lula on aikamoinen herkuttelija, mutta myös liikkuu paljon, mikä selittää sutjakkaan ulkomuodon, vaikkei hän kaloreita laskekaan. Hän pukeutuu melko värikkäästi ja yhdistelee vaatteita rohkeasti mielensä mukaan. Napapaidat ja minihameet eivät ole hänelle yllättäviä asuvalintoja, mutta jaloissa näkee usein vain tavalliset vanhat punaiset converset.

-

En nyt tiedä mitä muuta pitäisi tähän kirjoittaa, olisi siistiä päästä mukaan ja sitoudun tähän hommaan kyllä täysillä! Mithriel lupasikin jo piirtää hahmolleni avatarin :-D.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
alex.
Admin
alex.

Rotu : puoliverinen kettumuodonmuuttaja
Viestien lukumäärä : 14
Join date : 31.01.2016
Ikä : 18
Paikkakunta : Pariisi, Ranska

ViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Pe Helmi 05, 2016 1:17 pm

Ja kuten sanottu, pääsit siis mukaan porukkaan. (:
Käyn nyt poistamassa ton ylimääräsen viestin :-D
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lexine
VierailijaViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Ti Helmi 09, 2016 3:34 pm

Nimi: Lexine, ystävien kesken vain Lex.
Rotu: Keijutäysverinen vesikeiju.

Voimat ja tehtävä: Muiden keijujen tavoin Lexine on yhteydessä kukkiin, kasveihin ja eläimiin, ja vesikeijuna hänen tehtävänsä on kastella kukkia ja vahtia niiden kasvamista. Ei ehkä paras työ kärsimättömälle keijulle, mutta Lex jokatapauksessa rakastaa työtään ja laulaa sekä puhuu aina kasveilleen. Hän on myös ystävystynyt sammakoiden kanssa, ja viettääkin niiden seurassa paljon aikaa aina kaiken muun ohella, opettaen nuijapäitä hyppimään ja puhellen sekä hyppien muiden sammakoiden mukana.

Demi Feerie: Taikakoulussa Lexine on viettänyt aikaansa jo iät ja ajat. Hän asuu parvensa kanssa läheisen järven rannalla, ja tuntee jo useita opettajia ja oppilaita koulusta, esimerkiksi Mithrielin sekä Bethin. Hän on aina ajan tasalla kaikista omituisista ja salaperäisistä tapahtumista, kuten myös koulun salakäytävistä aina maanalaisiin holveihin. Kattopuutarhassa keiju viettää eniten aikaansa puhellen ja laulaen kukille, mutta useasti häntä ei kaikessa tohinassa paljoa näy. Sen ansiosta Lex on hyvä tekemään pieniä jekkuja; kuten avaistuttamaan oppilaita ja opettajia ripottelemalla keijupölyä ympäriinsä tai nipistämällä tunnille nukahtaneita oppilaita poskesta..

Luonne: Hassulta mutta älykkäältä keijulta ei varmasti jää mitään huomaamatta. Pienetkin yksityiskohdat painuvat tarkasti Lexin mieleen, sillä hän nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia, kaihtamatta vauhtia sekä vaarallisia tilanteita. Hänellä riittää paljon mielikuvitusta, joten valloittavan, karismaattisen ja nerokkaan keijun seurassa ei tule varmasti tylsää. Lexineä ärsyttääkin ihmiset joilla on selkeät säännöt ja toimintaohjeet "tee tämä tällä tavalla." tai jotka vaativat logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Lex ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnonkohteet saattavatkin vahingoittaa menestystä pitkäjänteisessä työssä vaan on parhaimmillaan ideoidessaan itse.

Muiden keijujen tavoin Lex on luonteeltaan iloinen, ystävällinen ja vekkulimainen. Aurinkoinen hymy paistaa aina hänen kasvoillaan, sillä harvoin hän edes muistaa minkälaisia huonot päivät olivatkaan. Joitakin saattaa joskus ärsyttää Lexin ylipursuileva pirteys ja uteliaisuus, mutta keijukainen ei kuitenkaan tahdo ymmärtää piikittelyä tai vastaväitteitä. Siksi hän joskus joutuu väärinymmärretyksi, mutta ei ole edes kauhean pitkävihainen - vaan on taas huomenna unohtanut ikävät asiat. Hänellä on myös paha tapa juoruilla, ja salaisuuksien pitäminen on kertakaikkiaan liian ylivoimaista Lexille, vaikka hän on muuten uskollinen ystävä. Hän myös inhoaa kovia ääniä, eikä kestä jos joku huutaa tai kiljuu hänen korviensa lähettyvillä.

Ulkonäkö: Lexinen tuntomerkkeinä toimii suipot korvat, ja pitkänä alaselkään asti lainehtivat hiukset, jotka ovat väriltään tummanruskeat. "Niin tummat, että niitä voisi pimeydessä luulla korpinmustiksi", kuten hänen keijuystävänsä joskus sanoi. Lexin kasvot ovat kauniin ruusuiset ja pehmeät, ja hän omistaa suuret tummansiniset silmät, joita ympäryi tuuheat ripset. Hänen huulensa ovat aina olleet tummanpunaiset - liekö se sitten mistä johtuvan - ja Lex liikkuu kaikkialla aina hienoisesti helisevä nilkkakoru mukanaan. Hän pukeutuu siniseen harsomaiseen ja kimaltelevaan mekkoon, joita hän omistaa muutaman aina kaiken varalta.

Tadaa
Takaisin alkuun Siirry alas
alex.
Admin
alex.

Rotu : puoliverinen kettumuodonmuuttaja
Viestien lukumäärä : 14
Join date : 31.01.2016
Ikä : 18
Paikkakunta : Pariisi, Ranska

ViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Ke Helmi 10, 2016 6:41 pm

Tervetuloa mukaan Lex! Käyn pian hyväksymässä sen rekisteröitymisen niin pääset aloittamaan (:
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
alex.
Admin
alex.

Rotu : puoliverinen kettumuodonmuuttaja
Viestien lukumäärä : 14
Join date : 31.01.2016
Ikä : 18
Paikkakunta : Pariisi, Ranska

ViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Pe Helmi 12, 2016 8:27 am

Ainiin Lex, yksi tärkeä juttu unohtui! Lueppa eka viesti! (;
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
LexineRotu : Keijutäysiverinen
Viestien lukumäärä : 1
Join date : 10.02.2016

ViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   Pe Helmi 12, 2016 1:47 pm

Oho, tässäpä tämä:D

Tälle foorumille (päiväkirja, yhteistarina, joukkoroolipeli ja pienroolipeli -alueille) lähettämiäni tekstejä saa julkaista myös muualla, kunhan nimeni/nimimerkkini on mainittuna. En julkaise tänne lähettämiäni tekstejä muualla, ellei asiasta sovita erikseen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Kuinka voin liittyä?   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kuinka voin liittyä?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Demi féerie :: Liittyminen-
Siirry: