Demi féerie

fantasiafoorumi
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Koulu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rehtori
Admin


Rotu : Maagi (telepatia/telekinesia)
Viestien lukumäärä : 27
Join date : 25.01.2016
Ikä : 352

ViestiAihe: Koulu   Ma Tammi 25, 2016 10:20 pm


Koulu on vanhasta pienehköstä linnasta modernisoitu mystinen rakennus, jossa yhdistyvät ikivanhat kiviseinät ja modernit lasipinnat. Se on vuosien saarrossa juurtunut osaksi Sveitsin Alppien vuorten rinnettä saaden pintaansa sammalta ja köynnöskasveja.

Koulu on vuorten keskellä piilossa ihmisten uteliailta katseilta ja sitä suojaavat muutamat vahvat loitsut, jotka pitävät sen salassa myös satunnaisilta retkeilijöiltä.

Koulurakennus on vuoren rinteessä siinä kohtaa, missä vielä puita kasvaa, mutta jos uskaltaudut vaeltamaan ylemmäs, alkaa kasvusto vuoren huippua kohden vähentyä ja pian löydätkin itsesi ikiroudan keskeltä lumen ja jään maasta. Mutta jos päätätkin kavuta alaspäin, sinne missä rinne loivenee ja havupuut vaihtuvat lehtipuihin, löydät itsesi pian suurilta alavilta niityiltä ja näet edessäpäin siintävän kirkasvetisen järven. Järjen vesi tulee suoraan Alppien huipuilta muutaman voimakkaan vesiputouksen kautta, ja jatkuu järvestä eteenpäin solaa seuraten pienenä mutta voimakkaana jokena.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://demifeerie.palstani.com
alex.
Admin
alex.

Rotu : puoliverinen kettumuodonmuuttaja
Viestien lukumäärä : 14
Join date : 31.01.2016
Ikä : 18
Paikkakunta : Pariisi, Ranska

ViestiAihe: Vs: Koulu   Ke Helmi 03, 2016 9:19 am

Koulussa on kolme kerrosta, muutama maanalainen taso, ullakko ja tornien huoneet.

- Kirjasto on koulun vanhin osa. Se on suuri ja sokkeloinen, ja ensikertalainen saattaa sinne helposti eksyä. Mutta kun sen hyllyrivit ja mutkat tuntee on se täydellinen paikka piiloutua muulta maailmalta ja upota omiin ajatuksiinsa. Ikkunasyvennykset ovat tyynyin ja viltein pehmustettuja, ja siellä voikin mukavasti viettää aikaa lukien tai opiskellen. Toisessa kerroksessa

- Koulun ruokasalia sanotaan koulun sydämeksi, eikä syyttä, sillä sinne oppilaat kokoontuvat päivittäin syömään ja vaihtamaan päivän juoruja. Ruokasali on aina täynnä puhetta ja elämäniloa, ja maittavat ateriat ilahduttavat ja vahvistavat oppilaita. Ruokasaliin kokoonnutaan myös pitämään erilaisia tilaisuuksia ja kaksi kertaa vuodessa ruokasalin avara lattia raivataan tyhjäksi tanssiaisia varten.
Ruokasalin katto on korkealla ja yksi seinistä on kokonaan lasista avaten suuren näkymän alppimaisemasta. Pöydät on järjestetty kahdeksan hengen pöytäseurueisiin, mutta juhla-aterioilla ne siirretään muodostamaan muutaman pitkän pöydän. Pöydissä saa istua kenen kanssa haluaa, ja koulu kannustaakin ystävyyttä eri puoliverirotujen ja ikäluokkien välille.
Ruokaa otetaan notkuvasta noutopöydästä, josta löytyy aina jokaiselle jotakin. Ensimmäisessä kerroksessa

- Mystinen kattopuutarha löytyy kaikkein korkeimmasta tornista, jonka huippu on täyttä lasia. Sieltä voit löytää mitä erikoisempia kasveja ja mitä rauhoittavimman tunnelman.

- Tavallisia teorialuokkahuoneita löytyy toisesta kerroksesta, ja niitä ovat kielten luokka, historian luokka, luonnontieteiden luokka ja lajiopin luokka.

- Kolmannesta kerroksesta löytyy opetuksen tarpeita vastaavia luokkia, ja niitä ovat meditaatio huone, loitsujen luokka, taikajuomien luokka, sekä pari avaraa tilaa (joissa voi vapaa-ajalla vaikka pelata pallopelejä), joita käytetään mielenhallinnan, elementtien, muodonmuutoksen ja halujen tukahduttamisen tunneilla. Näitä tunteja saatetaan pitää myös ulkona, tai missä ikinä opettaja haluaakaan.

- Opettajilla on omat pienet huoneet, jotka ovat usein yhteydessä johonkin niistä luokkahuoneista, jonka ainetta he opettavat. Esimerkiski Mithrielin huoneeseen pääsee lajiopin luokan perältä.

- Maanalaisilta tasoilta löytyy itsepuolustuksen ja aseidenhallinnan opetustilat, sekä selviytymistaidon luokkahuone.

- Kuntosali ja pieni uima-allas löytyy myös maanalaiselta tasolta.

- Tyttöjen ja poikien makuutilat löytyvät rakennuksen eri osista. Makuutilojen yhteydestä on olohuoneet, jossa on sohvia, pöytiä, takka, kirjahylly, ruokakomero, pieni jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Yhdessä makuuhuoneessa on aina kaksi oppilasta, jotka ovat usein samalla vuosikurssilla, mutta eivät välttämättä ole samaa puoliverirotua. Makuuhuoneista löytyy kaksi sänkyä ja kirjoituspöytää, sekä vaatekaapit, joissa on valmiina jokaiselle omat hupparit, collegehousut, vedenpitävä takki, pari t-paitaa, muutamat sukat ja muutamat alusvaatteet. Koulu tarjoaa myös liinavaatteet, pyyhkeet ja hygieniatarvikkeet.

- Ensimmäisestä kerroksesta löytyy yksi suuri oleskelutila, josta löytyy sohvia, pehmeitä mattoja ja tyynyjä, cd-soitin, lautapelejä ja pingispöytä.

- Toisessa kerroksessa on hieman luokkauonetta muistuttava, mutta kotoisampi hiljainen tila, jossa voi tehdä kotitehtäviä tai jutella hiljaisella äänellä kaverin kanssa.

- Taidehuone ja musiikkihuone sijaitsevat vierekkäin kolmannessa kerroksessa. Taidehuoneesta löytyy erilaisia vapaasti käytettäviä taidetarvikkeita ja sen katossa on muutama suuri kattoikkuna tuomaan luonnonvaloa. Musiikkihuoneesta löytyy erilaisia insrtumenttejä, joita saa vapaasti soittaa. Sekä musiikista että kuvataiteesta saa opetusta koulun jälkeen erilaisissa kerhoissa.

- Vessoja löytyy jokaisesta kerroksesta jonkin verran, mutta suurimmat vessatilat löytyvät poikien ja tyttöjen makuutilojen yhteydestä. Sieltä löytyvät myös suihkutilat.

- Opettajien huone löytyy ensimmäisestä kerroksesta, ja siitä pääsee myös opettajien yksityisiin makuuhuoneisiin.
- Rehtorin huone on opettajien huoneen vieressä.

- Jokaisesta kerroksesta löytyy myös jonkin verran lukossa olevia ovia, joista ei voi olla täysin varma ovatko ne siivouskomeroita, varastotiloja tai ehkä salakäytäviä. Välillä kuulee myös huhuja, että koulun kellarikerroksesta löytyisi vanha tyrmä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Koulu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Demi féerie :: Maailma :: Paikka-
Siirry: