Demi féerie

fantasiafoorumi
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Olennot

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rehtori
Admin


Rotu : Maagi (telepatia/telekinesia)
Viestien lukumäärä : 27
Join date : 25.01.2016
Ikä : 352

ViestiAihe: Olennot   Ma Tammi 25, 2016 10:19 pm


Ihmiset ovat tavallisia tallaajia, joilla ei ole maagisia kykyjä. Eivät tiedä että magiaa tai fantasiaolentoja on olemassa.

Fantasiaolennot ovat ihmisenkaltaisia olentoja, joilla on maagisia kykyjä rodusta riippuen. Eivät tule ihmisten kanssa toimeen ja pitävät niitä alempiarvoisina olentoina, sillä niiltä puuttuu magia. Piilottelevat ihmisiltä, sillä tietävät että paljastuminen voi johtaa fantasiaolentojen metsästykseen, tai magian väärinkäyttöön.

Puoliveriset ovat ihmisiä, jotka ovat jollain tavalla saaneet magiaa vereensä lapsena, ja murrosiässä maagiset voimat alkavat kehittyä ja nousta esiin. Voisivat elää ihmisten keskuudessa, mutta tarvitsevat koulutusta, jotta pystyvät hallitsemaan kykyjään. Fantasiaolennot eivät hyväksy puoliverisiä joukkoonsa. Maagiset taidot riippuvat siitä, miltä rodulta magia on saatu ja kuinka paljon sitä on puoliverisen veressä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://demifeerie.palstani.com
Rehtori
Admin


Rotu : Maagi (telepatia/telekinesia)
Viestien lukumäärä : 27
Join date : 25.01.2016
Ikä : 352

ViestiAihe: Vs: Olennot   Ti Tammi 26, 2016 3:57 pm


Tässä lueteltuna yleisimpiä rotuja, niiden kykyjä, ominaisuuksia ja magiantartuttamistapoja. Jos mielessäsi on joku muu fantasiarotu, kyky tms. niin ota yhteyttä Rehtoriin.
Huom. Puoliveristen kyvyt, magia, ja rajoitukset vaihtelevat voimakkuudeltaan riippuen siitä, kuinka paljon magiaa ne ovat saaneet vereensä. Jotkut voivat muistuttaa enemmän ihmistä, toiset enemmän fantasiaolentoa.

Vampyyrit
Ihmisen muotoisia olentoja, jotka tarvitsevat ihmisen verta ravinnokseen. Eivät pysty liikkumaan päivänvalossa, sillä se alkaa polttaa ihoa. Kulmahampaat tulevat esiin verenhimon syttyessä. Silmät ovat punaiset ja iho on kalpea. Ihmistä parempi pimeänäkö ja nopeus. Tietyssä mielessä kuolleiden kaltaisia, ei pulssia, eivät hengitä, eivät pysty lisääntymään ja iho on kylmä. Eivät arvosta ihmishenkeä ja usein juovatkin uhrinsa kuiviin.
Elinympäristö: ihmisten keskuudessa yksin tai pareittain.
Heikkous: Keijun veri on kuollettavaa juotuna. Päivänvalo polttaa.
Tartuttamistapa: Vampyyrin magia siirtyy pureman kautta. Lapsi, jota on purtu ennen murrosikää, muuttuu puoliveriseksi vampyyriksi. Aikuinen (murrosiän ohittanut) muuttuu täysin vampyyriksi.
Puoliverinen: Ei tarvitse ihmisverta selvitäkseen, mutta himoitsee sitä. Kulmahampaat tulevat esiin, iho on kalpea ja kylmä, ei pulssia, silmät muuttuvat punaisiksi jos juo (mitätahansa) verta.

Muodonmuuttajat (mm. ihmissudet)
Pystyvät vaihtamaan muotoaan ihmisen ja jonkun nisäkkään välillä. Muodonmuutos tapahtuu usein uhan alla, jolloin se toimii eräänlaisena puolustusmekanismina, mutta muutosta pystyy myös hallitsemaan. Muodonmuutos on aina täydellinen. Ihmistä paremmat aistit, nopeus ja ketteryys, yleensä riippuu rodusta mikä painottuu. Tulee toimeen ihmisravinnolla, mutta eläimen vaistot pakottavat rodusta riippuen metsästämään tai elämään muuten eläinhahmossa.
Elinympäristö: Rodusta riippuen joko metsissä laumoittain tai ihmisten keskuudessa yksin/pareittain)
Heikkous: Hopea polttaa ollessaan ihon kanssa kosketuksissa
Tartuttamistapa: Puoliverisyys on periytyvää (toinen vanhemmista muodonmuuttaja, toinen ihminen), mutta tarttuu joskus myös pureman kautta. Muodonmuuttajat harvoin (jos koskaan) purevat ihmisiä.
Puoliverinen: Täydellinen tai epätäydellinen (esim pelkät kynnet) muodonmuutos silloin kun eläimelliset vaistot ottavat vallan, esim vaaran uhatessa. Eläinrodulle tyypillistä käytöstä. Kehittyneet aistit.

Maagit (velhot, noidat tms.)
Ihmisen näköisiä olentoja, jotka pystyvät loihtimaan erilaisten taikaesineiden/yhdistelmien avulla (potions/hex) ja/tai pystyvät ajatuksen voimalla liikuttamaan asioita ja jossain määrin lukemaan ja välittämään tuneita/ajatuksia (telekinesia/telepatia). Maagit jaetaankin näihin kahteen ryhmään riippuen siitä kummanlaiset taidot ovat hänellä vahvempia. Telekinesia/telepatia vaatii suuria henkisiä voimia, kun taas potions/hex ennemminkin intuitiota ja kirjoista oppimista. Haluavat usein erottua tavallisista ihmisistä esimerkiksi loihtimalla silmänsä violeteiksi tai hiuksensa sinisiksi.
Elinympäristö: Ihmisten keskuudessa tai asutuksesta syrjässä. Elävät usein yksin, mutta kokoontuvat säännöllisin väliajoin.
Tartuttamistapa: Ihmislapsi saattaa syntyä veressään magiaa ihan sattumalta, jolloin häntä kutsutaan puoliveriseksi maagiksi. Maagit eivät hyväksy "oikeiksi maageiksi" kuin vain ne, joiden jompikumpi tai molemmat vanhemmista ovat maageja ja joita on opetettu lapsesta asti.
Puoliverinen: Kyvyt saattavat olla yhtä vahvat kuin "oikeilla maageilla".

Luonnonhaltiat
Hallitsevat jotain neljästä elementistä: vesi, maa, ilma ja tuli. Pystyvät keskittymisellä ja käsiensä kautta kulkevalla energialla esimerkiksi saamaan kasvit kasvamaan, tuulen puhaltamaan, tulen syttymään tai pilvet satamaan. Viihtyvät luonnon läheisyydessä. Sirot kasvonpiirteet, kirkkaat silmät ja suipot korvat, pitkiä ja hoikkia, usein taiteellisia. Luonteeltaan rauhallisia ja yleviä.
Elinympäristö: Asuvat usein yhdessä pienessä kylässä luonnon keskellä.
Tartuttamistapa: Puoliveriseksi luonnonhaltiaksi voi tulla ainoastaan perimällä magia isältä tai äidiltä.
Puoliverinen: Kyvyt eivät ole yhtä vahvoja kuin puhdasverisillä, mutta niitäkin voi kehittää. Perivät usein myös kasvon- ja luonteenpiirteitä.

Keijut
Pieniä, noin vaaksan mittaisia pieniä ihmisenmuotoisia olentoja, jotka lentävät läpikuultavilla siivillään. Pitävät kasvien ja kukkien huolehtimisesta ja ymmärtävät eläinten kieltä. Siroja ja kauniita, suipot korvat ja heleä ääni. Luonteeltaan iloisia, ystävällisiä ja vekkulimaisia. Keijuilla on keijupölyä, jolla ne pystyvät tekemään pieniä taikoja.
Elinympäristö: Metsät, niityt, järvien rannat. Asuvat parvissa.
Tartuttamistapa: Jonkun jekun tai päähänpiston seurauksena ripottelevat vauvan päälle keijupölyä.
Puoliverinen: Saavat kukat kasvamaan ja ymmärtävät eläimiä. Saadessaan keijupölyä käsiinsä, voivat sen avulla muuttua pieniksi ja/tai siivekkäiksi tai tehdä pieniä taikoja.

Seireenit ja Nymfit
Seireenit asuvat merissä ja järvissä, omistaen jalkojen sijasta pyrstön. Nymfit sen sijaan asuvat metsissä sitoutuneina puihin tai ottaen välillä nuoren naisen muodon. Houkuttelevat miehet luokseen ja imevät niistä elämän. Seireenit ja Nymfit ovat aina naisia.
Elinympäristö: Vedet tai metsät
Tartuttamistapa: Seireenin tai nymfin kourista selvinneen miehen jälkeläisistä tulee puoliverisiä.
Puoliverinen: Puoliverinen seireeni saa itselleen pyrstön jos suurin osa ihosta on veden kanssa kosketuksissa. Puoliverinen nymfi voi liikkua metsässä huomaamatta sulautuen metsään ns. optisen harhan avulla. Puoliveriset ovat usein viehättäviä ja nauttivat suuresti miesten huomiosta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://demifeerie.palstani.com
Rehtori
Admin


Rotu : Maagi (telepatia/telekinesia)
Viestien lukumäärä : 27
Join date : 25.01.2016
Ikä : 352

ViestiAihe: Vs: Olennot   Ti Tammi 26, 2016 5:13 pm


Maailmassa on myös taruolentoja, jotka eivät ole koskaan missään tekemisissä ihmisten kanssa. Ne viihtyvät kuitenkin fantasiaolentojen parissa.

yksisarviset
aarnikotkat
lohikäärmeet
feenixlinnut
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://demifeerie.palstani.com
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Olennot   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Olennot
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Demi féerie :: Maailma :: Paikka-
Siirry: