Demi féerie

fantasiafoorumi
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Päähenkilöt

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Rehtori
Admin


Rotu : Maagi (telepatia/telekinesia)
Viestien lukumäärä : 27
Join date : 25.01.2016
Ikä : 352

ViestiAihe: Päähenkilöt   Ma Tammi 25, 2016 10:13 pm

Kirjoita tänne esittely hahmostasi.
Lisää seuraava koodi viestisi yläosaan (poista *-merkit) riippuen siitä oletko opettaja vai ollipas

Opettaja: [*right]<*img src="https://i.servimg.com/u/f68/19/40/63/51/h110.png">[/right]

Oppilas: [*right]<*img src="https://i.servimg.com/u/f68/19/40/63/51/h210.png">[/right]


Viimeinen muokkaaja, Rehtori pvm To Tammi 28, 2016 4:46 pm, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://demifeerie.palstani.com
Pr. Speculor
Opettaja
Pr. Speculor

Rotu : Maagi (telekinesia/telepatia)
Viestien lukumäärä : 4
Join date : 26.01.2016
Ikä : 182
Paikkakunta : Preussi, Potsdam

ViestiAihe: Professori Melkior Mathias Speculor   Ti Tammi 26, 2016 11:34 pm


Professori Melkior Mathias Speculor
Puolimaagi (Telekinesia/Telepatia)Pr. Speculor on syntynyt Preussin Potsdamissa vuonna 1836. Hän syntyi vanhaan Roulet'n noitasukuun. Murrosikään tultua kyvyt eivät vastanneet odotuksia, ja paljastui että hän onkin äpärä. Raivostunut isä ei hyväksynyt tätä ja karkotti pojan kotoaan. Melkior vaelteli kylästä toiseen nykyisen Etelä-Saksan alueille, etsien töitä ruokaa ja yösijaa vastaan. Hän oppi käyttämään kykyjään avukseen kovassa työssä, paljastumatta kuitenkaan ihmisille. Paikkaa piti vaihtaa muutaman vuoden välein, sillä ikääntymättömyys kiinnittäisi ihmisten huomion. Eurooppa kuohui 1900-luvun alussa ja Speculorista oli viisainta siirtyä metsään. Ensimmäisen maailmansodan ajan hän lymyili Sveitsin rajalla keräillen ja metsästäen. Sodan loppuminen antoi lukuisia mahdollisuuksia. Hän hankki itselleen identiteetin ja päätti siirtyä ihmisten joukkoon. Rakastuminen ranskalaiseen kauppiaan tyttäreen pilasi kuitenkin suunnitelmat. Puolitoista vuotta suhteen alkamisesta nainen tuli raskaaksi. Heidän piti mennä naimisiin, mutta Speculorin paperit osoittautuikin väärennöksiksi. Raivostunut kauppias ajoi tyttärensä pois kotoaan. Yhdessä he yrittivät löytää asuntoa naapurikaupungeista. Nainen sai keskenmenon, masentui ja lopulta riisti itseltään hengen. Speculor kovetti sydämensä ja ei enää koskaan luottanut ihmisiin. Hän liittyi Ranskan muukalaislegionaan purkaakseen vihaansa ihmisiä kohtaan. Pestattuaan Ranskan Marokkoon yliluutnantiksi hän kidutti ihmisiä rikosten varjossa, mutta lopetti toimensa lyhyeen huomatessaan, ettei tämä tuonut nautintoa tai parantanut oloa. Hän lavasti kuolemansa, palasi Eurooppaan ja erakoitui. Toisen maailmansodan jälkeen hän tapasi Demi Féerien koulun rehtorin. Muutaman vuoden suostuttelun jälkeen hän tuli sijaiseksi puoliveristen kouluun ja sille tielle on jäänyt ja kavunnut korkeaan asemaan.

Hän hallitsee telekineesian miltei puhdasveristen tasoisesti, telepatiaa jonkin verran, mutta on äärimmäisen huono loitsupusseissa sekä taikajuomissa.

Pr. Speculor on toiminut selviytymistaidon lehtorina jo useamman vuosikymmenen ja on myös koulun apulaisrehtori. Hän on kylmä ja tunteeton, kaikkia kohtaan. Hän vihaa ihmisiä sekä suurinta osaa puoliverisistä.
Hänellä ei ole kuitenkaan läpensä paha. Hän haluaa että puoliveriset selviää ja löytää paikkansa tässä maailmassa. Siksi hän opettaa koulussa, vaikka välissä opetus meneekin äärirajoille. Moni ei tiedä hänen historiaa, varsinkaan kukaan oppilaista.

Ulkonäkö: Hukset ovat tummansiniset, pitkähköt, sivukaljulla. Hän pitää hiuksiaan sinisenä erottuakseen ihmisistä. Hänellä on jylhät kasvot, julma katse ja jäänsiniset silmä. Speculor pukeutuu omaperäisen tyylikkäästi.

"Minä en voi opettaa oppilaita selviytymään. Heidän on tehtävä se itse!"


Viimeinen muokkaaja, Pr. Speculor pvm Ma Helmi 08, 2016 11:06 am, muokattu 5 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Mithriel
Opettaja
Mithriel

Rotu : Luonnonhaltia, maa, täysverinen
Viestien lukumäärä : 21
Join date : 28.01.2016

ViestiAihe: Vs: Päähenkilöt   To Tammi 28, 2016 1:47 pm


Mithriel Phaelerie

Mithriel on täysverinen luonnonhaltia, joka hallitsee maan elementin. Hän on kuitenkin muista luonnonhaltioista ja taikaolennoista poiketen erittäin kiinnostunut ihmisistä ja puoliverisistä. Päivääkään hän ei voisi kuitenkaan kaupungissa elää, sillä keinovalo ja elektroniikka aiheuttavat hänelle päänsärkyä ja rauhattomuutta. Hyväntahtoisuudestaan tunnettu Mithriel rakastaa kaikkea mikä kasvaa, eikä tekisi pahaa muurahaisellekaan. Ihmisistä erillään kasvanut taikaolento tuskin edes huomaa, jos häntä syrjitään tai pidetään pilkkanaan, eikä hän juuri ymmärrä sarkasmia, ironiaa tai ihmismaailman sananlaskuja.
Mithrielillä on monia oudoksuntaa herättäviä tapoja, joista huomattavimpia ovat hartaat keskustelut kasveille, kiville ja eläimille, paljasjalkaisuus ja yliläikehtivä hyväntahtoisuus. Hän viettää myös paljon aikaa keijujen seurassa (jotka eivät kuitenkaan yleensä näyttäydy puoliverisille).


Ulkonäkö: Mithrielin ruumiinrakenne on haltioille ominaisesti siro, mutta atleettinen; onhan hän kiipeillyt puissa ja temmeltänyt metsissä koko pitkän ikänsä. Punaiset rastat, pisamaiset kasvot ja vaaleanvihreät silmät kiinnittävät helposti huomiota suippojen korvien ja omintakeisen puhetavan lisäksi. Hänen yllään näkee usein rentoja pellavapaitoja, villaviittoja ja muita luonnonmateriaaleista valmistettuja haltioiden vaatteita, sillä hän saa ihottumaa tekokuiduista. Kengät Mithriel suostuu laittamaan jalkoihinsa vain käydessään ihmisten ilmoilla.

Voimat: Luonnonhaltian tavoin Mithriel osaa liikkua luonnossa ja lukea maastoa leikiten. Hänen elementtinsä on maa, jonka ansiosta hän kykenee mielensä avulla kontrolloimaan maaperässä ja kasveissa virtaavaa energiaa, saa kasvit kasvamaan, kukat kukkimaan ja jopa puut siirtämään juuriaan. Mithriel osaa hyödyntää myös kasvien aromaterapeuttisia vaikutuksia ja parannusvoimia.

Mithriel on asunut koko ikänsä haltiakylässä aarnimetsän siimeksessä, metsähaltioiden tapaan maanalaisissa luola-asumuksissa ja puissa. Hyväntahtoinen, mutta ihmisiä karttava haltiaperhe ei ole päässyt helpolla Mithrielin tavattoman ihmiskiinnostuksen takia, eivätkä pelottelu ja kauhutarinat ihmisten maailmaa tuhoavien aseiden ja saasteiden levittämisestä ole häntä pidätelleet.
"Eivät ihmiset ole pahoja, ne ovat vain kadottaneet yhteyden luonnon henkeen..."
Kotipuolessa Mithriel saa usein huolestuneita katseita, eikä puoliveristen kanssa oleskelu juuri auta asiaa.

Mithriel on opettanut Demi Féeriessä puoliverisiä jo useita vuosia, oppiaineena meditaatio, lajioppi ja elementit. Hän vetää myös vapaavalintaista kurssia kasvien parannusvoimista, eteerisistä öljyistä ja aromaterapiasta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
alex.
Admin
alex.

Rotu : puoliverinen kettumuodonmuuttaja
Viestien lukumäärä : 14
Join date : 31.01.2016
Ikä : 18
Paikkakunta : Pariisi, Ranska

ViestiAihe: Vs: Päähenkilöt   Su Tammi 31, 2016 9:44 pm

Alexandra Roux
puoliverinen kettumuodonmuuttaja
syntynyt 3.6.2000

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Beth.

Beth.

Rotu : Keijupuoliverinen
Viestien lukumäärä : 9
Join date : 31.01.2016
Ikä : 18

ViestiAihe: Vs: Päähenkilöt   To Helmi 04, 2016 2:21 pm

Elisabeth Rover
keijupuoliverinen
syntynyt 22.2.2000

Beth on varmaankin maailman kiltein runotyttö, joka etsii aina hyvyyden siemeniä ikävimmistäkin
ihmisitä ja tapahtumista sekä keinoja parantaa asioita. Hän on rauhallinen, vaurautuvainen ja jossainmäärin ujokin, mutta löytäessään samanhenkisiä ihmisiä Beth on myös yllättävän avoin tunteistaan ja ajatuksistaan. Sydämmellinen ja kiltti keijupuoliverinen saattaa välillä myös uppoutua tiiviisti omiin ajatuksiinsa, mutta siitä huolimatta hän huolehtii että kaikki voivat hyvin, eikä ikimaailmassa haluaisi tehdä pahaa toisille. Hän rakastaa eläimiä, kukkia ja kaikkia muitakin kasveja; ylipäätään kaikkea elollisia luontokappaleita - eikä siksi syö ollenkaan eläimenlihaa. Sitä vastoin Beth kommunikoi niiden kanssa, ja saa tahtoessaan kasvit kasvamaan. Ystävien kesken Beth on tunnettu hieman hassuista tavoistaan, joita ovat muunmuassa toisten jalkapohjien kutittelu, kaikelle turhalle hihittely ja alati jatkuva huolestuneisuus toisten hyvinvoinnista.

Ulkonäöltään Beth on laiha ja lyhyt, juuri ja juuri 150 senttinen pikkuihminen. Keijukaisten tavoin hän omaa siron ruumiinraketeen, joka näkyy ulospäin pienenä heiveröisyytenä. Bethin toinen silmä on sininen ja toinen taas sinivihreä, ja hänen katseensa on hieman utuisen sekä mystisen näköinen. Tytöllä on hiekansävyiset luonnonkiharat, joista löytyy aina maasta pomittuja kukkasia. Silloin tällöin hän myös saattaa palmikoida pörröiset hiuksensa ranskanletille, muttei muuten jaksa tehdä niille juurikaan muuta.

Koulu ei ole Bethiä ikinä vetänyt puoleensa, ja siksipä hän saattaa tunneilla torkahtaa ajatuksiinsa kesken kaiken, vaikka aihe olisikin kiinnostava. Kasvien sekä eläinten lisäksi Beth kuitenkin rakastaa yhtä paljon kirjoja ja musiikkia, joten hän tuntee koulun sokkeloisen kirjaston kuin omat taskunsa kaikkia pieniä yksityiskohtia myöten. Ja jos häntä ei löydy kirjastosta tai tunnilta, tyttö on joko koulun kattopuutarhassa hoitamassa kukkia tai musiikkiluokassa soittamassa pianoa.

Beth opiskelee kaikkien yhteisten magia-aineiden lisäksi loistuja sekä muodonmuutoksen hallintaa ja käy myös Mithrielin vapaavalinnaisilla kursseilla kasvien parannusvoimista, eteerisistä öljyistä ja aromaterapiasta.


Viimeinen muokkaaja, Beth. pvm Ti Helmi 09, 2016 3:51 pm, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lula

Lula

Rotu : Oravamuodonmuuttaja, puoliverinen
Viestien lukumäärä : 3
Join date : 05.02.2016
Ikä : 19

ViestiAihe: Vs: Päähenkilöt   Su Helmi 07, 2016 7:38 pm

Lula Léonne Millet
puoliverinen oravamuodonmuuttaja
syntynyt 3.2.1999Lula Millet on räväkkä, sosiaalinen ja lievästi sanottuna hulivili. Aamuisin tyttöä ei meinaa saada hereille sitten millään, mutta sängystä noustuaan energiaa on yllin kyllin yön pikkutunneille saakka. Tuntuu että Lula on joka paikassa, tuntee jokaisen ja tietää kaiken, ainakin huhut ja sivukorvalla kuullut salaisuudet. Hänet tunnetaan suorapuheisuudestaan, uhkarohkeudestaan ja hulluista ideoistaan. Vaikka Lula ei piilota tunteitaan ja mielipiteitään, on hän yleensä ystävällinen ja melko helposti lähestyttävä.

Lula on 16-vuotias toisen vuoden opiskelija, jonka laajaan ystäväpiiriin kuuluu niin kolmosvuotisia kuin ykkösiäkin. Hänellä on kyky muuttua oravaksi, mutta täydellinen muodonmuutos tapahtuu vain harvoin.

Lula ei tiennyt kyvyistään ennen Demi Féerieen tuloaan, sillä hän varttui yksinhuoltajaisänsä kanssa tietämättömänä muodonmuuttajaäidistään. Lula kiinnostui taikaolennoista ja omista kyvyistään ja viihtyy Féeriessä kuin kotonaan.

Lulan ulkonäössä huomiota herättää eniten suklaanruskea ihonväri, sekä tummanruskeat silmät. Hänellä on lyhyet, toiselle puolelle vedetyt loivasti kiharaiset tummanruskeat hiukset, pyöreät posket ja muodokkaat, mutta sopusuhtaiset linjat. Lula on aikamoinen herkuttelija, mutta myös liikkuu paljon, mikä selittää sutjakkaan ulkomuodon, vaikkei hän kaloreita laskekaan. Hän pukeutuu melko värikkäästi ja yhdistelee vaatteita rohkeasti mielensä mukaan. Napapaidat ja minihameet eivät ole hänelle yllättäviä asuvalintoja, mutta jaloissa näkee usein vain tavalliset vanhat punaiset converset.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Päähenkilöt   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Päähenkilöt
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Demi féerie :: Maailma :: Henkilöt-
Siirry: